Sfeerelementen aan het
ophalen…

De bruiloft van je leven

De bruiloft van je leven

Een memorabel feest met een persoonlijk karakter met de professionele DJ’s van de Sfeermakelaar

Dé DJ vinden voor jullie trouwfeest is erg lastig en voor sommige koppels zelfs stressgevend. Dat is totaal niet nodig en daarom is de Sfeermakelaar in 2011 tot leven geroepen! Hoe krijg je de dansvloer gevuld op jouw bruiloft en wat voor muziek is tegenwoordig hip? Het zijn herkenbare vragen en wij helpen jullie om een feest te realiseren die niemand zal vergeten! Onze DJ’s zijn professionals met vele jaren ervaring en weten precies wat voor invulling het feest moet krijgen op het gebied van geluid, licht en feest. Door een introductiegesprek, worden jullie wensen op het gebied van licht, geluid en muziek besproken en zo wordt er vertrouwen gecreëerd waardoor jullie er niet meer over hoeven na te denken! We zijn 24/7 beschikbaar en last-minute veranderingen zijn dan ook geen probleem. Wij bieden geen zogenoemde licht & geluid ‘pakketten’ aan omdat wij dat meer vinden passen in een snackbar. Onze benadering is dat we bij al onze klanten een persoonlijke benadering en invulling geven van jullie feest waardoor elk bruidsfeest een unieke ervaring zal zijn. Precies zoals een bruiloft hoort te zijn!

Beschikbaarheid opvragen

Alle persoonlijke wensen

De perfecte bruiloft DJ is één van onze kernwaarden. Daarom vinden wij het belangrijk om al jullie persoonlijke wensen uit te laten komen. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek introduceren wij ons, maken wij een plan en brengen deze tot werkelijkheid. Jullie visie is ons werk. Alles is mogelijk!

Contact met jullie bruiloft DJ

Tijdens het proces naar het bruidsfeest toe zal er 24/7 contact mogelijk zijn met de bruiloft DJ. Uit ervaring weten wij dat de planning vaak veranderd en daarom kunt u flexibiliteit van ons verwachten.

Persoonlijke openingsdans

Het team van de Sfeermakelaar bestaat grotendeels uit ervaren muziek-producers. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid aan om een persoonlijke openingsdans te creëren voor uw feest. Vaak bestaat de openingsdans uit een mix van meerdere nummers, dit kunnen wij. Geheel gratis!

Oneindige mogelijkheden

Geen feest is te gek voor ons, alles is mogelijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld een festival-bruiloft gerealiseerd of een Sensation White themafeest in een kasteel! Wij kijken graag uit naar uw ideeën! Alles is mogelijk!

Offerte aanvragen Introductiegesprek plannen