Sfeerelementen aan het
ophalen…

Het feest van jullie jaar met de Sfeermakelaar

de Sfeermakelaar Bedrijfsfeest expert

Op zoek naar een muzikaal knallend bedrijfsfeest? Jaarlijks zijn wij te vinden op talloze bedrijfsfeesten door het hele land. Met één van onze DJ Shows bent u verzekerd van een fantastische avond. Uw relaties en collega’s zullen allen te vinden zijn op de dansvloer. Onze ervaren DJ’s voelen piekfijn aan welke muziekgenres op welke momenten gepast zijn om te zorgen voor een avondvullend programma. Heeft het bedrijf een specifieke huiskleur of het feest wellicht een thema? Onze unieke meubels en installaties zorgen dat ook deze huisstijl terugkomt in de show gedurende de avond.

Beschikbaarheid opvragen

DJ Bedrijfsfeest

Ieder bedrijfsfeest vraagt om een goede voorbereiding. Vooraf gaan wij met jullie in gesprek over de feestplanning, gewenste/ongewenste muziekgenres en andere belangrijke aspecten voor het feest. Na deze voorbereiding kunnen wij een passende DJ voor het bedrijfsfeest selecteren en voorstellen.

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal collega’s en de locatie van het bedrijfsfeest bekijken wij welke DJ Show geschikt is voor het feest. Wij hebben verschillende stijlen en maten DJ shows. Voor ieder bedrijfsfeest dus een passende show! Uiteindelijk adviseren wij een bepaalde show echter maken jullie zelf de beslissing!

Mooie prijzen

Wij werken met heldere en transparante all-in tarieven waar jullie zeker niet van hoeven te schrikken. Sterker nog, gemiddeld zijn wij beter betaalbaar dan onze collega’s. Benieuwd wat een bedrijfsfeest DJ inclusief show zal kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan of plan een vrijblijvend introductiegesprek om direct de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Het bedrijfsfeest voorbereiden

Nadat wij alle mogelijkheden voor een bedrijfsfeest DJ hebben doorgenomen en de offerte door jullie akkoord is bevonden, starten bij ons de voorbereidingen. De DJ gaat met de muziek aan de slag en ondertussen nemen wij contact op met de locatie. Kort voor het feest nemen wij met jullie nog de details door. En dan kan het bedrijfsfeest beginnen!

Offerte aanvragen Introductiegesprek plannen